Echipamentele IF Construct

Fitinguri și robineți

Produse marca EFFAST

SC I.F. CONSTRUCT SRL integrează în proiectele sale produse de la EFFAST, un brand recunoscut pe plan internațional pentru calitatea excepțională a sistemelor de țevi sub presiune, robineți, vane și fitinguri, contribuind astfel la realizarea unor lucrări edilitare durabile și eficiente. Fondată în 1984 în Genova, Italia, EFFAST s-a dezvoltat remarcabil sub umbrela Polypipe, unul dintre cei mai mari producători britanici, punând bazele unei tradiții de inovație și excelență în fabricarea sistemelor de presiune.

Cu o prezență globală în peste 60 de țări, EFFAST oferă soluții de înaltă calitate care servesc o gamă variată de aplicații, de la procesarea alimentelor și băuturilor, tratamentul apei, sectorul maritim, până la agricultură și tehnologia constructiilor. Misiunea EFFAST de a îmbunătăți calitatea și eficiența utilizării apei ne inspiră să alegem produsele lor pentru a asigura performanța și fiabilitatea infrastructurilor de apă și canalizare pe care le executăm.

 

Compania pune un accent deosebit pe inovație, sustenabilitate și siguranță, cu un angajament ferm față de calitatea producției, reflectată în obținerea certificărilor ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 și ISO 14001:2015. Aceste valori sunt în concordanță cu standardele și principiile noastre, confirmând EFFAST ca partenerul ideal în realizarea proiectelor noastre complexe.

Echipa EFFAST, dedicată și experimentată, stă la baza succesului acestui brand, împărtășind valorile de încredere, suport, experiență și inovație. Prin colaborarea cu EFFAST, ne asigurăm că fiecare proiect pe care îl întreprindem beneficiază de soluții de înaltă calitate, durabile și sigure, contribuind astfel la construirea unui viitor mai bun pentru comunitățile pe care le servim.