Echipamentele IF Construct

Pompă de apă 65 m³/h

Pompă de înaltă capacitate

În cadrul SC I.F. CONSTRUCT SRL, punem un accent deosebit pe echipamentele care ne îmbunătățesc capabilitățile tehnice și eficiența pe teren. Un exemplu în acest sens este pompa diesel Rotek WPD4-TR-1000-25-5HEB+, o componentă cheie în arsenalul nostru tehnologic, folosită pentru o gamă largă de aplicații în gestionarea apelor.

Această pompă are o capacitate de pompare de 833 litri pe minut, ceea ce o face ideală pentru situații care necesită un debit mare de apă, cum ar fi drenarea rapidă a apelor acumulate în urma inundațiilor care pot afecta fundațiile sau subsolurile construcțiilor. Motorul de 474cc asigură puterea necesară pentru a face față celor mai dificile condiții de lucru, fără a compromite performanța sau fiabilitatea.

Un scenariu fictiv de utilizare ar putea fi în timpul unui proiect major de reabilitare a infrastructurii unui oraș, unde întâmpinăm provocarea de a menține uscat un șantier subteran în proximitatea unui râu cu tendințe de creștere a nivelului apei. Utilizând pompa Rotek, echipa noastră ar putea să evacueze eficient apa, prevenind întârzierile și asigurând continuitatea lucrărilor.

Investiția în echipamentul de ultimă oră, precum pompa Rotek, evidențiază devotamentul nostru pentru inovație și superioritate tehnică în domeniul construcțiilor de infrastructură edilitară, consolidând încrederea clienților în capacitatea noastră de a livra rezultate excepționale.