Portofoliu: Construcție clădire de birouri Victoria

Context

În inima orașului Victoria, echipa IF Construct a fost provocată să ridice un nou birou regional pentru Makyol, un nume renumit în construcția de infrastructuri majore. Construcția, de 220 mp, oferea un spațiu ideal pentru un birou care să îmbine designul modern cu funcționalitatea, destinat să servească drept punct central pentru proiectul de construcție al autostrăzii A13 al Makyol.

Proiectarea și Construcția

Procesul de proiectare a fost ghidat de valorile IF Construct de inovație și durabilitate. Clădirea a fost gândită să maximizeze utilizarea spațiilor interioare și să încorporeze tehnologii de economisire a energiei. A fost construită folosind cele mai noi tehnici de termoizolare și materiale de înaltă calitate, asigurându-se că noul sediu nu doar că va rezista testul timpului, dar va fi și economic din punct de vedere energetic.

Tehnologie

Am utilizat tehnologia de ultimă oră pentru a asigura eficiența proiectului. Cu ajutorul unei mașini de tăiere cu jet de apă, am realizat fațadele de sticlă, iar pentru infrastructura de apă și canal, echipa noastră specializată a implementat sisteme moderne de conducte, garantând durabilitate și minimizarea necesităților de întreținere.

Echipa

Sub conducerea lui Florin Istrate, echipa noastră a demonstrat încă o dată expertiza în domeniul construcțiilor edilitare. Bobolot Laval a coordonat cu succes implementarea sistemelor de apă-canal, în timp ce Braga Gheorghe și Dudău Cristinel au supervizat montarea structurii și a elementelor de fierărie, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Rezultate și Impact

Această clădire nu numai că a devenit sediul central pentru Makyol în România, dar servește și ca un punct de reper pentru inovație și excelență în construcție. Proiectul a fost finalizat înainte de termenul limită, sub bugetul alocat și a depășit așteptările clientului în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. IF Construct a stabilit un nou standard pentru proiectele de construcții edilitare și corporative, consolidându-și reputația ca lider în domeniu.