Portofoliu: Construcție hală de producție

În 2020, IF Construct a fost însărcinată cu dezvoltarea unei hale de producție de 400mp pentru DANIEL TRADING SRL, un lider în sectorul de distribuție. Proiectul, situat în orașul Victoria, a inclus construcția unei structuri metalice moderne pe un teren de 1000 mp, oferind spațiu amplu pentru operațiunile clientului.

Procesul a implicat pregătirea terenului, instalarea fundațiilor solide și asamblarea unei structuri metalice robuste. Utilizând cele mai noi tehnici de construcție și materiale de înaltă calitate, IF Construct a realizat hala într-un timp record, asigurând durabilitatea și funcționalitatea acesteia.

Toate etapele de construcție au fost sprijinite de flota noastră de mașini grele și personal calificat. De la nivelarea terenului cu buldozere la montarea precisă a scheletului metalic, fiecare pas a fost executat cu măiestrie.

Hala finalizată oferă spații de depozitare sigure, birouri moderne și o zonă de încărcare eficientă. Acum funcțională, hala servește nevoile complexe ale DANIEL TRADING SRL, contribuind la expansiunea lor în piața de distribuție.

Acest proiect evidențiază angajamentul IF Construct pentru calitate, eficiență și profesionalism, consolidându-și reputația ca constructor de încredere în sectorul industrial.