Infrastructură edilitară

Servicii

Datorită echipei noastre de specialiști, dotărilor de ultimă generație și vastei experiențe, putem executa diferite tipuri de lucrări de infrastructură destinate administrațiilor locale și companiilor.

Rețele de apă-canal

Deși de-a lungul timpului am executat o gamă diversificată de lucrări, de la construcții la cheie, la termoizolații de clădiri mari, din 2015, odată cu accesarea unor fonduri nerambursabile pentru achiziția de echipament specializat, ne-am orientat strict pe rețele de apă și canalizare edilitare. 

Principalele motive pentru care să ne alegeți:

Dotări
În mod constant investim în echipamente moderne, specializate, care asigură atât eficiența, cât și siguranța muncii angajaților noștri. Ne mândrim că suntem printre puținele firme din România care dispun de unelte și utilaje cu adevărat concepute pentru rețele de apă-canal.
Seriozitate
Suntem renumiți pentru promptitudinea și seriozitatea cu care ne oferim serviciilor, dând dovadă atât de calitate în lucrările executate, cât și de flexibilitatea și viziunea necesară pentru a depăși orice probleme neașteptate și provocări care adesea apar în nișa noastră de lucru.
Experiență
De-a lungul timpului am livrat cu succes sute de lucrări de lucrări clineților publici și privați. O patre dintre acestea au fost documentate prin studiile de caz publicate în secțiunea ”Portofoliu” a website-ului, pe care vă invităm să o răsfoiți pentru a vă convinge de abilitățile noastre.
Soluții profesionale

Venim cu soluții profesionale și nu facem niciun compromis

Ținem la prestigiul nostru și la reputația pe care am câștigat-o lucrând de aproape 20 de ani pe piața din România, de aceea nu facem niciun fel de compromis privind calitatea lucrărilor noastre.

Dotări

Principalele noastre echipamente

Dispunem de echipamente specializate pentru lucrări edilitare de apă-canal, unele unelte fiind unice în România.

Cameră G.Drexl Mini 3110

Una dintre cele mai avansate camere endoscopice folosite în domeniul instalațiilor de apă-canal.
Aflați mai multe

Buldoexcavator Komatsu WB93R

Komatsu WB93R-5 se distinge prin introducerea unei tehnologii de avangardă și prin oferirea unui nivel maxim de confort, similar cu…
Aflați mai multe

Aparat pentru curățarea conductelor Powerfräse 200

Powerfräse 200 este un aparat profesional destinat curățării țevilor și conductelor, fiind un echipament esențial pentru compania noastră, SC I.F.…
Aflați mai multe

Pompă de apă 65 m³/h

Motorul de 474cc asigură puterea necesară pentru a face față celor mai dificile condiții de lucru, fără a compromite performanța…
Aflați mai multe

Generator 3,4 kVA

Generatorul Rotek pe benzină, cu o capacitate de 3.4 kVA, este esențial pentru alimentarea cu energie a echipamentelor critice pe…
Aflați mai multe

Mini încărcător Eurocomach ESK 130.5

Mini încărcătorul frontal ESK 130.5 Euromach, cu o greutate de 1.83 tone și o capacitate nominală de operare de 485…
Aflați mai multe

Mini excavatorul ES 57 ZT Eurocomach

Mini excavatorul ES 57 ZT Eurocomach este un utilaj robust și versatil, proiectat pentru a răspunde nevoilor diverse ale șantierelor.…
Aflați mai multe

Vidanjă Mercedes 7.5t

Dispunem de o vidanjă Mercedes de 7.5 tone, o piesă esențială în echipamentul nostru pentru gestionarea și întreținerea infrastructurii de…
Aflați mai multe

Autoutilitare

Avem o flotă de 8 autoutilitare, dintre care două sunt echipate special pentru a răspunde rapid și eficient la diversele…
Aflați mai multe

Fitinguri și robineți

Integrăm în proiectele noastre produse EFFAST, recunoscute pentru calitatea superioară, sustenabilitate și inovație, asigurând eficiența și durabilitatea infrastructurilor de apă…
Aflați mai multe
Mărturii

Ce spun cei care au lucrat cu noi

Galerie foto

Imagini de la șantiere

Servicii complete

Execuție și mentenanță

Suntem pregătiți pentru a oferi atât servicii de execuție a rețelelor de apă-canal, cât și pentru a le întreține apoi. Odată ce au văzut cum lucrăm, majoritatea clienților noștri au ales să colaboreze cu noi pe termen lung, contractându-ne pentru mentenanța rețelelor construite.

01.
Planificare
Când începem un proiect, primul lucru pe care îl facem este să înțelegem foarte bine problema pe care trebuie să o rezolvăm și să întocmim un plan clar de soluționare.
02.
Organizare
Odată ce avem planul, începem organizarea de șantier, dislocând toate echipamentele și specialiștii necesari. Înainte de orice, implementăm toate măsurile care garantează siguranța muncitorilor noștri.
03.
Construcție
Odată ce șantierul este organizat, începe execuția în siguranță a lucrării de construcție sau de reparare. Aceasta se face foarte eficient datorită echipamentelor și experienței echipelor noastre.
04.
Întreținere
După ce soluționăm problema, oferim serviciile noastre de mentenanță care asigură funcționarea pe termen lung și prevenția oricăror probleme ce pot implica cheltuieli foarte mari de soluționare.
Portofoliu

Zeci de administrații locale au avut încredere în IF Construct

De-a lungul anilor, am avut onoarea să colaborăm cu numeroase primării și consilii județene, oferindu-le cu profesionalism serviciile noastre. Descoperiți o parte dintre proiectele pe care le-am livrat prin intermediul studiilor de caz de mai jos.