Maşină cu tambur K-750

    Mașina cu tambur K-750 de la RIDGID este o unealtă esențială pentru firmele de construcții și mentenanță, cum este IF Construct, specializată în lucrări de infrastructură și rețele de apă-canal. Cu capacitatea de a curăța conductele între 3″ și 8″, sistemul AUTOFEED® care optimizează utilizarea, și un set complet de accesorii pentru diferite […]
Citiți articolul

Generator 3,4 kVA

Generatorul Rotek pe benzină, cu o capacitate de 3.4 kVA, este esențial pentru alimentarea cu energie a echipamentelor critice pe șantierele SC I.F. CONSTRUCT SRL, cum ar fi sculele electrice portabile, iluminatul de șantier, și pompele de apă. Aceste echipamente sunt vitale pentru eficiența operațională, permițând echipei noastre să lucreze în zone fără acces la rețeaua electrică și să mențină productivitatea chiar și în condiții de lucru provocatoare.
Citiți articolul

Aparat pentru curățarea conductelor Powerfräse 200

Powerfräse 200 este un aparat profesional destinat curățării țevilor și conductelor, fiind un echipament esențial pentru compania noastră, SC I.F. CONSTRUCT SRL, în cadrul lucrărilor de infrastructură și rețele de apă-canal pe care le executăm. Este ideal pentru întreținerea și desfundarea conductelor de la instalații rezidențiale, comerciale, până la cele municipale.
Citiți articolul